Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

... i klubben

Klubben

 

En dag i klubben starter altid med at du krydser dig ind hos den voksne i komme/gå Aula modulet.

Så lægger du dine ting i garderoben og så er du klar til dagens aktiviteter.

De faste aktiviteter rummer, bordfodbold, bordtennis, billard og brætspil, desuden er udeområderne altid åbne, hvor du kan låne bolde der passer til den aktivitet du ønsker at lave med dine venner.

Vi skal medvirke til at fremme sundheden blandt børn og unge. Vi skal derfor være opmærksomme på børns trivsel og tilbyde dem aktiviteter, hvor de får mulighed for at bevæge sig igennem leg og sport. Det er vigtigt, at vi som fritidstilbud efterlever Sundhedsstyrelsens anbefaling om fysisk aktivitet i hverdagen, således at en lang række folkesygdomme forebygges og børns generelle sundhed og trivsel forbedres.

Bevægelse, leg og motion skal være en naturlig del af børns hverdag, derfor er dette en vigtig del af klubbens aktiviteter.

Så hver dag er der aktiviteter i gang udenfor, uanset vejret. 2 gange om ugen er salen åbent, hvor du kan deltage i de motoriske udfordringer der stilles op der.

2 gange om ugen er krea værkstedet åbent, til kreative udfoldelser, og gaver der kan laves.

Du kan desuden, i løbet af dagen få 45 minutters computertid, hvis du går i 4 – 6 klasse.

Hver mandag er der juniorklub aften åbent, hvor du kan få mad og købe en sodavand og slik.

 

Uanset hvordan dagen er gået, ender du altid med at finde den voksne, der har komme/gå modulet, hvor du bliver krydset ud, så vi ved du er gået for i dag.

 

Billede af en træudskæring på SFO væg